Den lille vintageguiden

Vintage har alltid vært på moten. Vintage er ikke bare trendy, det er også en hel opplevelse i seg selv. Å dra på jakt etter skatter i koselige vintagebutikker rundt om i byen er en fantastisk måte å finne klær man blir ekstra glad i. I vintagebutikker finner man ofte røverkjøp og unike plagg ikke alle andre har. Andre bruker disse skattene til å lage noe helt nytt og unikt, noe som kun de har. Kast deg på vintagehysteriet og dra ut på skattejakt selv!

Designermerker på budsjett

Årsaken til at mange designervarer er så vanvittig dyre er fordi de ofte holder i tiår fremover. Selv når de dyre veskene og brillene ikke er på trend lenger vil fortsatt være svært brukbare for andre som ikke er altfor opptatt med å kun holde seg til den nyeste moten. Vintage sider og butikker er et flott sted å finne dyre varer til en snillere pris. Trender er morsomt å følge med på, men trenger ikke å kontrollere hvordan du kler deg.Det er hovedsakelig de store byene som Oslo, Bergen og Trondheim hvor unike vintagebutikker med mange skatter holder til. Finnes det ikke noen gjenbruksbutikker i nærheten av deg, finnes det også gjenbruk på nett. Enten om det er Finn.no eller thredUP kan man finne mange gode grunner til å velge gjenbruk.

Vintageskatter i dine egne klesskap

Hvorfor ikke dra på skattejakt i dine egne skap? Siden trender kommer og går kan det hende at du finner gull og glitter enten i skapene dine, eller til en eldre slektning. Finner du ikke noe brukbart kan du ty til triks fra sy- og gjennbruksdronningen Jenny Skavlan. Trenger man tips for å få symaskinen i gang kan man alltid sjekke ut enten bøkene hennes, bloggen eller hennes sosiale medier.