Når din sportsinteresse tar deg med på en reise

Sport og reise vil gå hånd i hånd. Det gjelder uansett hvilken sport du har interesse for. Fotball er populært verden over, motorsport som Moto GP og Formel 1 arrangeres på alle kontinenter, og alt fra ishockey til tennis kan oppleves live på de mest spennende reisemålene. Å finne noe spennende som vekker din interesse har aldri vært enklere.

Den ultimate fotballreisen

Alle som er fan av fotball har et favorittlag, enten det er et klubblag eller landslaget. Ønsker du å støtte ditt favorittlag live kan du besøke deres hjemby og se oppleve hjemmekamper på nært hold. Eller legge ut på en reise som følger laget der de spiller. Denne type reise vil ta deg til flere destinasjoner, og gi deg nye impulser og minner for livet.

Reis på kryss og tvers

Det konkurreres i idretter over hele verden gjennom hele året. Du kan oppleve din favoritt sport når og hvor du vil. Enten du vil legge ut på en lang reise før studiene, eller ta en og annen helgetur, kan sport og reise kombineres. Det finnes mange muligheter enten du vil reise gjennom Europa eller legge ut på en verdensomspennende reise gjennom Europa, Asia og Amerika.